JOŠ SAMO DANAS: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni

Kako biste pozitivnu prazničnu energiju iskoristili kao idealan trenutak za donošenje odluke koja će vam promeniti život i učiniti vas uspešnijim, ITAcademy je odlučila da vam u tome pomogne.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.01.2023.

09:15

JOŠ SAMO DANAS: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni
Foto: LINK group

Naime, velika novogodišnja akcija na ovoj ustanovi omogućava vam da započnete školovanje za najplaćenija IT zanimanja uz popust do čak 48%.

Prijave po ovakvim uslovima otvorene su samo još danas, pa ako želite da zakoračite u IT svet, požurite i što pre rezervišite svoje mesto putem ovog linka.

Nova godina – najbolja prilika da donesete odluku koja će vam doneti uspeh

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka!

ITAcademy samo do 4. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.299 evra ili svega 69 evra mesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2023. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite veštine koje će vam obezbediti posao u IT sektoru

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a sva predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od šest glavnih IT oblasti: programiranju, dizajnu i multimediji, administraciji mreža, IT poslovanju, 3D dizajnu i CAD-u ili razvoju mobilnih aplikacija.

Koju god od ovih IT oblasti izaberete, za manje od godinu steći ćete veštine koje će vam omogućiti da postanete kvalifikovani stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije. Pored toga što se IT stručnjaci mogu pohvaliti platom koja iznosi i preko 2.000 evra mesečno, ono što vas očekuje u IT poslu je mogućnost neprestanog napredovanja, rad od kuće i fleksibilno radno vreme, kao i veliki izbor freelance poslova.
Foto: LINK group

Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali, a koji će vas izdvojiti od konkurencije i omogućiti da brzo dođete do željenog radnog mesta. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, CompTIA, Cisco, Linux, ISTQB, Unity ili Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifikat nakon uspešno položenih ispita.

Uz to, školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu i program za razvoj ličnih i profesionalnih veština samo su neke od beneficija koje vas očekuju u toku jednogodišnjeg školovanja i nakon njega!

Prijavite se što pre! Ova akcija traje samo još danas

Nova godina je najbolja prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo još danas, a broj mesta je ograničen. Zato se prijavite što pre preko ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: