Obrazovanje 0

03.01.2024.

10:00

JOŠ SAMO DANAS: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni

Kako biste pozitivnu prazničnu energiju iskoristili kao idealan trenutak za donošenje odluke koja će vam promeniti život i učiniti vas uspešnijim, ITAcademy je odlučila da vam u tome pomogne.

Izvor: ITAcademy

JOŠ SAMO DANAS: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni
Link Group

Podeli:

Naime, velika novogodišnja akcija na ovoj ustanovi omogućava vam da započnete školovanje za najplaćenija IT zanimanja uz više od 45% popusta.

Prijave po ovakvim uslovima otvorene su samo do 3. januara, pa ukoliko želite da zakoračite u IT svet, požurite i što pre rezervišite svoje mesto putem ovog linka.

Nova godina – najbolja prilika da donesete odluku koja će vam doneti uspeh

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka!

ITAcademy samo do 3. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.359 evra ili svega 76 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2024. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite veštine koje će vam obezbediti posao u IT sektoru

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a sva predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je da razmišljate i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od 6 glavnih IT oblasti, zato odaberite: Programiranje, Dizajn i multimediju, Administraciju mreža, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Koju god od ovih IT oblasti izaberete, za manje od godinu dana steći ćete veštine koje će vam omogućiti da postanete kvalifikovani stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije, u kojoj vas, osim visoke plate, očekuje mogućnost neprestanog napredovanja, rad od kuće i fleksibilno radno vreme, kao i veliki izbor frilens poslova.

Link Group

Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali, a koji će vas izdvojiti od konkurencije i omogućiti da brzo dođete do željenog radnog mesta. Microsoft, Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute ili Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifikat nakon uspešno položenih ispita.

Uz to, školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština samo su neke od beneficija koje vas očekuju u toku i nakon jednogodišnjeg školovanja!

Prijavite se što pre! Ova akcija traje samo do 3. januara

Nova godina je idealna prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete napraviti u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 3. januara, a broj mesta je ograničen. Zato se prijavite što pre putem ovog linka.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: