Obrazovanje 0

02.01.2024.

9:17

Iskoristite Novu godinu da podarite svom detetu najvredniji poklon − Kembridž školovanje po povlašćenim uslovima

Novogodišnji praznici vreme su zasluženog odmora, darivanja i porodičnih radosti, ali i period kada rezimiramo godinu za nama i donosimo važne odluke za svoju budućnost i budućnost svoje porodice.

Izvor: ITAcademy

Iskoristite Novu godinu da podarite svom detetu najvredniji poklon − Kembridž školovanje po povlašćenim uslovima
Link Group

Podeli:

Ovo je trenutak kada možete učiniti nešto izvanredno za svoje dete, podarivši mu najdragoceniji novogodišnji dar: savremeno Kembridž obrazovanje, i to po najpovoljnijim uslovima. Jedna odluka sada ima moć da oblikuje celu budućnost vašeg deteta, čineći je svetlijom i ispunjenijom.

U tome će vam pomoći Savremena osnovna škola i gimnazija, jer vam za Novu godinu poklanjaju popuste na školarine do čak 38%.

Neki roditelji će svojoj deci za Novu godinu pokloniti mnoštvo materijalnih darova. Igračke će prerasti, slatkiši će se pojesti, a skupoceni telefoni će prestati da budu interesantni. Zbog toga, odlučite da budete najbolji Deda Mraz, a istovremeno i investitor u budućnost svoje dece.

Sada je najpovoljniji trenutak da uložite u kvalitetno školovanje, i to po povlašćenim cenama. Obezbedite srećnu i uspešnu 2024. i svaku narednu godinu. Upis po povlašćenim cenama traje do 4. januara, a možete se prijaviti putem ovog linka.

Najsavremenije obrazovanje uz koje uspesi dolaze mnogo lakše

Savremena osnovna škola i Savremena gimnazija predstavljaju najmoderniji sistem za osnovno i srednje obrazovanje u ovom delu Evrope.

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata, dok se Savremena gimnazija nalazi u samom centru grada, na trećem i četvrtom spratu Beograđanke.

Nastava se odvija na Nacionalnom i Kombinovanom – Kembridž programu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem New Nordic School. U modernom okruženju u kom uče savremeni učenici i uspesi dolaze mnogo lakše, pa im se mnogo jednostavnije otvara i put za nastavak školovanja na najboljim domaćim i svetskim obrazovnim ustanovama.

Interaktivni i zanimljivi časovi, posvećeni nastavnici, primena najsavremenijih edukativnih tehnologija, personalizovani nastavni program i dvojezično obrazovanje čine Savremenu pravim mestom, na kome će vaše dete dobiti sve što mu je neophodno za pravilno odrastanje i uspešnu akademsku budućnost.

Savremena osnovna škola – mesto gde vaše dete ulazi s osmehom, spremno da razvije svoj puni potencijal

Savremena osnovna škola je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Zahvaljujući multidisciplinarnim, interaktivnim i kreativnim časovima, prilagođenim potrebama i afinitetima deteta i podržanim najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata.

Pored osnovnog plana i programa, u Savremenoj đaci imaju priliku da upotrebe svoje ruke, mozak, kreativnost, timski rad i maštu. Kroz praktično iskustvo, pokušaje i pogreške, uz nadzor nastavnika i stručnjaka, učenici imaju priliku da nauče i da menjaju gume na biciklu, mese i peku hleb, ušivaju dugmad, trguju kriptovalutama na berzi, sviraju instrumente, sade drveće, pišu poslovna pisma, a savladaće i veštine samoodbrane i još mnogo drugih stvari bez kojih je život nezamisliv.

Link Group

Personalizovanu nastavu na srpskom i/ili engleskom drže posvećeni učitelji i nastavnici, a posebno je obogaćena raznovrsnim programom nakon nastave i vannastavnim aktivnostima, kao što su izleti, časovi i sportske aktivnosti u prirodi, zanimljive radionice i sekcije, posete muzejima i sajmovima, odlasci na predstave i koncerte i slično.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom future-ready školom.

Uz posebnu novogodišnju akciju stigao je popust od čak 38%, zato iskoristite ovu priliku i obezbedite svom detetu budućnost iz snova.

Savremena gimnazija: Gde se razvijaju talenti i nastaju lideri

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije (Intelligent Classroom) vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će usvajati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Link Group

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine za prenošenje znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Savremenu gimnaziju vaš srednjoškolac može upisati uz popust od 30% popusta samo za vreme ove sjajne novogodišnje akcije, zato iskoristite ovu priliku dok još uvek traje.

Dar koji donosi radost celoj porodici

Zaboravite na poklone koji donose kratkotrajnu radost vama i vašem detetu i uložite u budućnost, sigurnost i uspeh cele porodice. Kvalitetno obrazovanje je poklon za ceo život, a sve uloženo će se vama i vašem detetu višestruko vratiti.

Novogodišnji SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti. Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje, otvorite mu sva vrata i osigurajte miran, srećan i uspešan život. Požurite i prijavite se odmah, jer je broj učenika koji mogu da se upišu po specijalnim uslovima strogo ograničen.

Obrazovanje vašeg deteta u najmodernijim školama u ovom delu Evrope po povlašćenim cenama je samo na klik od vas. Zgrabite ga!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: