Stiže nova trilogija igara zasnovana na The Witcher svetu

CD Projekt RED je možda završio sa pričom o Geraltu od Rivije, ali sama The Witcher franšiza još uvek nije završena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2022.

12:12

Stiže nova trilogija igara zasnovana na The Witcher svetu
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Kompanija je prethodno otkrila da radi na novoj igri u okviru popularnog univerzuma, a sada je potvrda stigla o tome da CD Projekt RED kreira potpuno novu trilogiju igara.

Nisu otkriveni posebni detalji, prva igra iz nove trilogije nosi kodno ime Project Polaris. Opis igre je da je u pitanju "RPG u otvorenom svetu, zasnovan na snažnoj priči, izgrađen na zaostavštini koju je izgradio The Witcher 3: Wild Hunt".

Project Polaris je još uvek u fazi ranog razvoja, tako da se očekuje da prođe izvesno vreme dok se igrači ne nađu u poznatom okruženju sa raznovrsnim čudovištima. Ipak, CD Projekt RED ističe da će preostala dva nastavka stići značajno brže nakon što se pojavi prva igra iz trilogije.

Kompletna nova trilogija ima plan objave u rasponu od šest godina, a sve igre će pokretati Unreal Engine 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: