Stigao novi tizer za Far Cry 6, predstavljanje gejmpleja 28. maja

Ako sa nestrpljenjem očekujete Far Cry 6, jednu od igara koju će Ubisoft objaviti do kraja godine, onda oslobodite raspored za kraj nedelje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2021.

06:50

Default images

Nakon prilično dugog perioda bez ikakvih detalja, stigao je novi tizer za Far Cry 6, koji je ovoga puta samo uvertira u nešto veće – zvanično predstavljanje gejmpleja igre, navodi play.co.rs. Ubisoft očigledno nije želeo da fanovi čekaju 12. jun i E3 događaj, već će 28. maja u 18:30 po našem vremenu predstaviti izgled gejmpleja za Far Cry 6.

U tizeru nema scena koje prikazuju gejmplej, već se sam video više vezuje za priču. U njemu vidimo kako diktator fiktivne države Yara drži govor u kojem poziva poklonike na odbranu i žrtvu zarad napretka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: