Ova popularna igra je dostupna još kratko, zgrabite je dok možete

Originalna i klasična verzija Angry Birds igre će uskoro biti uklonjena sa Play Storea, dok će na App Storeu biti preimenovana.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2023.

15:45

Ova popularna igra je dostupna još kratko, zgrabite je dok možete
Foto: Rustam Kholov / Shutterstock.com

Ukoliko želite da preuzmete klasičnu Angry Birds igru sa Google Play prodavnice (verziju koja košta samo dolar i nema mikrotransakcije), moraćete da požurite.

Rovio Classics: Angry Birds, prerađena verzija originalne hit mobilne igre, biće uklonjena sa Play Storea u četvrtak.

Rovio je saopštio da je razlog uklanjanja igre njen uticaj na širi portfolio igara ove kompanije. Zanimljivo je da će verzija igre za App Store ostati dostupna, ali pod izmenjenim imenom: Red's First Flight.

Pretpostavka je da Rovio uklanja ovaj Angry Birds rimejk, kako bi ljude usmerio ka svojim besplatnim igrama u ovom serijalu, a koje zarađuju preko mikrotransakcija.

Oni koji žele Rovio Classics: Angry Birds igru, pre stupanja na snagu pomenutih izmena, i dalje je mogu kupiti na Google Play i App Store prodavnicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: