Tehnopolis

Sreda, 27.09.2023.

11:36

Najbolji Mortal Kombat 1 Brutality: Imate li svog favorita? VIDEO

Mortal Kombat je verovatno jedna od najčuvenijih franšiza u svetu arkadnih video-igara, a nedavno je predstavljen novi izdanak u seriji.

Izvor: B92

Najbolji Mortal Kombat 1 Brutality: Imate li svog favorita? VIDEO
Foto: Profimedia

Mortal Kombat 1 vraća nam brojne stare likove koje su fanovi voleli, ali uz istu dozu nostalgije, jednako je brutalan kao i njegovi prethodnici. Jedna od glavnih odlika franšize su Fatality ili Brutality potezi kojima se dokrajče već pobeđeni protivnici.

Ovo su tri najbolja Brutality poteza prema izbora kolega sa sajta GameRant, a u video-snimku na kraju teksta možete da vidite svaki Brutality u video-igri. Naravno, sasvim je moguće da imate neke druge favorite, i zato vas pozivamo da nam napišete u komentarima koji su to.

Li Mei

Li Mei je jedna od onih koji se vraćaju, a nije je bilo još od manje uloge u Mortal Kombat Ks. Međutim, u Mortal Kombat 1, Li Mei pokazuje da može da bude brza, i da u rukavu krije neke moćne poteze.

Jedan od njenih specijalnih poteza postaje "Fast Enough For Ya" Brutality. Prvo leti kolenom u protivnika, a zatim brzo zadaje udarce u lice jedan za drugim. Kada neprijatelj konačno krene da pada, Li Mei zadaje još nekoliko završnih udaraca.

Kenši

Kenši, mnogima omiljeni lik još od Mortal Kombat: Deadly Alliance, vraća se uz priču o poreklu, gde se otkriva kako je postao slepi mačevalac. Uz pomoć svojih predaka, Kenši pobeđuje neprijatelje koristeći magiju.

Na neki način, Kenšijev lik podseća na anime protagoniste. Njegov "Out of Sight" Brutality još daje na ovom utisku, jer se njime Kenši naginje ka protivniku držaći mač, a zatim projuri pravo kroz njega.

Havik

Havik je jedan od najintrigantnijih likova u Mortal Kombatu 1, ali to mu ne smeta da bude jedan od najpopularnijih. Mnogi fanovi, i novi i stari, hvale Havikovo uključivanje u Mortal Kombat 1, iako je stari negativac brutalan kao i uvek.

Kada upotrebi "Good to Be Back" Brutality, Havik može da uništi svoje telo i zatim se regeneriše. Tuče neprijatelja koristeći sve dok ga ne savlada potpuno, a ruka mu ne bude uništena. Zatim, otkine jednu od ruku svog protivnika i pričvrsti je za sopstveno telo. U takvoj pozi, Havik pobednički podiže svoju novu ruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: