More Marko ne lomi piksele! Bugarski studio radi na igri Marko: Beyond Brave VIDEO

Komšije iz Bugarske, Studio Mechka, radi na simpatičnoj ručno nacrtanoj 2D akcionoj avanturi Marko: Beyond Brave. Igra bi trebalo da bude spoj starih crtaća, balkanskog folklora i slovenskih mitova, a tim je otvorio i Kickstarter stranu.

Izvor: Play,co.rs
Podeli

Za sada donacije idu dobrim tempom i studio je skupio skoro 8.500 dolara, a konačni cilj je cifra od 18.588 dolara. Preko sto ljudi je za samo 32 sata odlučilo da podrži ovaj projekat bugarskog tima, piše play.co.rs.

U igri će biti moguće istražiti misteriozno kraljevstvo Zagore, kao i da lutamo po bujnim šumama, ruiniranim dvorcima, borimo se protiv mračnih stvorenja i zaobilazimo zamršene zamke.

Sve kako bi otkrili da se nalazimo usred drevnog sukoba koji je star kao i sam svet. Kreatori obećavaju preko 15 sati gempleja, nadogradiva oružja, skrivene prostorije i izazovnu ali fer težinu.

Studio planira da igru izbaci na Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5 i Xbox One platformama. Igra bi trebala da se prvo pojavi na PC-u, a kasnije i na pomenutim konzolama.

Posetite njihovu Kickstarter stranu i pomognite timu da do 12. avgusta skupi potrebne finansije za realizaciju ovog projekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.