GTA V gazi punom parom: Na par koraka do 200 miliona

Tokom više od decenije, Grand Theft Auto 5 se odlično prodaje, a ovaj popularni naslov je sve bliži prodaji od 200 miliona kopija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2024.

12:11

GTA V gazi punom parom: Na par koraka do 200 miliona
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Rockstar je sada objavio da je GTA V prodat u više od 195 miliona primeraka.

Kao deo svog finansijskog izveštaja, Take-Two Interactive je objavio statistiku prodaje za GTA V i Red Dead Redemption 2.

Grand Theft Auto 5 se prodao u dodatnih pet miliona primeraka u odnosu na prethodno tromesečje, što ga je približilo prodaji od 200 miliona kppija (trenutno je na preko 195 miliona).

Ukoliko se nastavi ovakvim tempom, GTA V bi mogao da se proda u preko 200 miliona primeraka do narednog finansijskog izveštaja koji Take-Two Interactive bude podnosio.

Kada je u pitanju Red Dead Redemption i ovaj naslov nastavlja svoj rast, sa dodatnih četiri miliona prodatih primeraka i sada je na 61 milion. Ovo RDR2 zvanično čini sedmom najprodavanijom igrom svih vremena.

S obzirom na to da se Grand Theft Auto 6 očekuje tokom 2025. godine, velike su šanse da GTA V dostigne prodaju od 225 miliona primeraka dok se njegov naslednik ne pojavi u prodaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: