God Of War Ragnarok je stigao na PlayStation

God of War Ragnarok je najnovija igra u popularnoj franšizi, a vlasnici PlayStation 4 i PlayStation 5 uređaja već uživaju u naslovu.

Tehnopolis

Izvor: B92, IGN

Sreda, 09.11.2022.

13:45

God Of War Ragnarok je stigao na PlayStation
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Kratos i Atreus su i više nego spremni da unište horde čudovišta, a igrači u nekim delovima sveta već mogu da uživaju u njihovim dogodovštinama. Do drugih će igra stići tokom dana.

Oni koji su prednaručili digitalnu verziju igre, moraće da skinu preko 80GB podataka za PS5 i preko 100GB za PS4. God Of War Ragnarok je akciona avantura, koju je kreirao Santa Monica Studio za PS5 i PS4, a predstavlja direktnog naslednika God of War igre iz 2018. godine.

Kada je u pitanju verzija igre za PC, očekuje se da će se pojaviti bar godinu dana nakon PS5 i PS4 verzija, ali za sada nema konkretnog datuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: