Procurele lokacije i mete za Hitman 2

Pre par dana smo pisali o tome kako su developeri iz IO Interactive otkrili da će Hitman 2 imati 6 lokacija na samom početku, a sada su te lokacije, zajedno sa metama koje se tamo nalaze, greškom procurele na internet.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovaj veliki leak otkriva da su lokacije: Majami(koji smo već videli u trejleru), Kolumbija, Indija, Novi Zeland, Severna Amerika i Severno more.

Vidi se da je razvojni tim želeo promenu pa nam nudi drugačije lokacije od onih koje smo videli u prvom, epizodnom, delu, piše Play.

Osim lokacija, curenje je otkrilo i koje će mete Agent 47 morati da eliminiše i sa kojim izazovima će se susresti na tim zadacima.

Sve procurele podatke možete videtu u PDF fajlu na ovom linku.

Videćemo da li je sve ovo tačno kada se igra pojavi, ali je velika verovatnoća da jeste jer se radi o podacima koji se nalaze na samim serverima studija IO Interactive.

Hitman 2 nam dolazi već 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One

Gejming

Nemci zabranjuju nedefinisane datume u reklamiranju video igara

Nemačka je oduvek važila za jednu od država sa najstrožim zakonima kada je u pitanju zaštita potrošača pa tako njeni državaljani mogu vratiti proizvod i tražiti povraćaj novca kada to požele, a sada su to ponovo dokazali tako što zabranjuju promovisanje video igara koje nemaju konkretan datum izlaska.

Gejming sreda 18.07. 21:05 Komentara: 11
strana 1 od 15 idi na stranu