Tehnopolis

Ponedeljak, 01.11.2021.

11:26

Prvi korak kompanije Meta - smislili pametni sat koji će moći da fotografiše i snima video FOTO

Kompanija Meta, do nedavno poznata kao Facebook, možda razvija sopstveni pametni sat koji će imati mogućnost da kreira fotografije i video snimke.

Izvor: Bloomberg

Default images

Fotografija ovog uređaja je objavljena na Bloombergu, a prikazuje pametni sat sa zaobljenim ivicama (nalik na Apple Watch). Dodatni element je izrez u ekranu, gde je smeštena prednja kamera.

Sat bi trebalo da bude izrađen od nerđajućeg čelika i imaće kaiševe koji mogu da se menjaju. Kod, koji je otkriven u aplikaciji za kontrolisanje sata, ukazuje na to da bi naziv uređaja mogao biti Milan.

Fotografije i video snimci, koji bi se kreirali satom, moći će da se prebacuju na telefon.

Bloomberg sugeriše da Meta ima u planu da svoj pametni sat objavi već početkom 2022. godine, ali još ništa nije konkretno odlučeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: