Otkriveni detalji o baterijama i brzini punjenja Samsung Galaxy S23 serije

Očekuje se da će Samsung u februaru sledeće godine predstaviti Galaxy S23 flegšip seriju. Sada dobijamo informacije o baterijama i punjenju ovih modela.

Izvor: B92, Bajtbox
Podeli
Foto: Framesira / Shutterstock.com
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Poznati dojavljivač Ice Universe sada prenosi informaciju da će Galaxy S23 i Galaxy S23 Plus imati neznatno povećan kapacitet baterija u odnosu na prethodnike. Nažalost, brzina punjenja ostaće identična.

Tako on navodi da će obični Samsung Galaxy S23 stići s baterijom kapaciteta 3900mAh, s podrškom za brzo punjenje od 25W. Ovo je povećanje od 200mAh u odnosu na Galaxy S22.

Samsung Galaxy S23 Plus takođe će imati 200mAh veću bateriju u odnosu na onu koja se nalazi na prethodnom modelu i to onu od 4700mAh. I Galaxy S23 i S23+ će stići sa podrškom za brzo punjenje od 25W.

Najjači član ove serije, Samsung Galaxy S23 Ultra, stići će istom baterijom kao i prethodnik. Radi se o 5000mAh bateriji s podrškom za brzo punjenje od 45W.

Pored toga, procurile su i prve promo fotografije za Galaxy S23 Ultra i Galaxy S23+ telefone. Ovaj drugi je prikazan u roze boji, dok je S23 Ultra prikazan u zelenoj boji.

Prema nekim izveštajima, Galaxy S23 serija mogla bi biti predstavljena na samom početku februara sledeće godine, tačnije 01. februara 2023. godine. Ipak, postoje i neki drugi izveštaji koji sugerišu da će ova serija biti predstavljena u drugoj polovini februara.

U svakom slučaju, očekujemo da Samsung uskoro zvanično objavi datum predstavljanja nove serije telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.