Koliko je izdržljiv Pixel 7 Pro? VIDEO

Iako je ukupan dizajn Pixel 7 serije telefona isti kao kod serije 6, Google jeste načinio jednu bitnu izmenu – okvir za kamere je sada prekriven metalom umesto staklom.

Tehnopolis

Izvor: B92, JerryRigEverything

Sreda, 02.11.2022.

12:12

Default images

Ovakva konstrukcija bi trebalo da telefon načini izdržljivijim, a da li je tako proverio je Zak sa kanala JerryRigEverything u svom tradicionalnom testu izdržljivosti.

Test izdržljivosti Google Pixel 7 Pro telefona počinje uobičajeno – testiranjem grebanja okvira. Na metalnom okviru oko kamera su se brzo pojavili vidljivi tragovi oštećenja, što je bilo neočekivano.

Google nije načinio metalnim samo sistem sa kamerama, već je ovakvu izradu proširio i na stranice telefona. Ovo je, nažalost, kompromitovalo izdržljivost telefona. Prethodni Pixel 6 Pro model je preživeo test savijanja, dok se 7 Pro dosta lošije proveo prilikom primene pritiska sa poleđine.

Test nam pokazuje i kakve performanse možemo da očekujemo od 6,7-inčnog displeja sa Gorilla Glass Victus zaštitom, kako s prednje strane tako i na poleđinskom staklu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: