Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 će u pakovanju imati nešto što aktuelni modeli nemaju

Samsung nije nudio punjače sa Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3 telefonima, u pokušajima da zaštiti životnu sredinu i rastereti svoje finansijske resurse. Ipak, to bi se moglo promeniti sa novom generacijom fleksibilnih telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92, WCCFTech

Utorak, 19.07.2022.

12:12

Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 će u pakovanju imati nešto što aktuelni modeli nemaju
Foto: Eskymaks / Shutterstock.com

Južnokorejska kompanija bi mogla da bude primorana da preispita svoju odluku kada budu objavljeni Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 modeli, a jedna agencija za sertifikaciju otkriva određenu verziju oba telefona koja stiže sa punjačem.

Tokom godina, Brazil je bio pravi problem za kompanije kao što us Samsung i Apple, kada je u pitanju uklanjanje dodataka poput slušalica ili punjača iz pakovanja. Vlasti veruju da kupci već plaćaju previše za premijum telefon, a kada se ne ubaci punjač oni su primorani da plate još više.

Sada, prema zakonu, korisnici više neće morati da kupuju dodatne punjače, a nove procurele informacije sugerišu da će određene varijante Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 telefona stići uz adapter za punjenje u pakovanju. Skrinšot, koji je objavio @yabhishekhd, sertifikat ANATEL-a potvrđuje da će ove varijante telefona morati da imaju punjač u pakovanju: Galaxy Z Fold 4 – SM-F936B/DS dual SIM i
Galaxy Z Flip 4 – SM-F721B single SIM.

Ostaje da se vidi kako će se Samsung ponašati kada su ostala tržišta u pitanju i da li će ona morati da implementiraju zakone kao Brazil kako bi osigurala da kupci i u tim zemljama dobiju dodatnu opremu u pakovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

22 h

Podeli: