Galaxy S23 Ultra konačno nudi opciju lake zamene baterije VIDEO

Baterije u telefonim avremenom degradiraju, što je jedan od razloga koji ljude teraju da kupuju novi smartfon svakih nekoliko godina.

Tehnopolis

Izvor: B92, PhoneArena

Utorak, 28.02.2023.

15:45

Galaxy S23 Ultra konačno nudi opciju lake zamene baterije VIDEO
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Servisiranje i poravke telefona često umeju da budu skupe i komplikovane, pa većina ljudi preferira nadogradnju svog uređaja novim modelom, umesto zamene problematičnih delova.

Ipak, zahvaljujući kampanjama sa "pravom na popravku", neki noviji telefoni imaju dizajn koji je mnogo lakši za servisiranje. Jedan od takvih telefona je i ovogodišnji Samsung Galaxy S23 Ultra.

Jutjuber Zak Nelson, sa popularnog kanala JerryRigEverything, je rastavio najnoviji premijum telefon južnokorejske kompanije i tom prilikom je otkrio da je Samsung načinio neke suptilne izmene u unutrašnjosti uređaja. Samsung je iskoristio veliku količinu adheziva za bateriju Galaxy S22 Ultra telefona, što je onemogućilo prosečnog korisnika da zameni bateroiju bez posebnog alata. Kompanija nije tu grešku ponovila kod S23 Ultra modela.

Galaxy S23 Ultra ima zamenjivu bateriju. Potrebno je samo da povučete plastični tab kako bi se baterija izvadila i to je to. Nijje potreban poseban alat niti alkohol za omekšavanje adheziva.

Šta se još nalazi u unutrašnjosti Galaxy S23 Ultra telefona možete pogledati u pratećem YouTube videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: