Da li će se polomiti? VIDEO

Došao je trenutak da se na testu izdržljivosti nađe i najnoviji Samsung Galaxy S22 Ultra telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92, JerryRigEverything

Sreda, 02.03.2022.

15:35

Da li će se polomiti? VIDEO
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Zak Nelson, sa popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, je objavio svoj najnoviji test izdržljivosti, na kojem se ovoga puta našao Samsung Galaxy S22 Ultra telefon.

Samsungov premijum uređaj je prošao kroz testove grebanja, paljenja ekrana i na kraju savijanja. Uprkos tome što koristi Gorilla Glass Victus+ zaštitu, displej Galaxy S22 Ultra telefona se grebe na uobičajenom šestom nivou Mosove skale, uz dublje ureze na sedmom nivou.

Kompletan okvir telefona je kreiran od metala i grebe se uobičajeno pomoću sečiva od nerđajućeg čelika. Tasteri telefona, kao i kraj S Pen olovke su takođe od metala.

Kada smo kod S Pen olovke, ni ona nije izbegla testiranje, a kako se provela pogledajte u pratećem videu.

Najbitniji deo ovog nezvaničnog testa, jeste izdržljivost. Samsung Galaxy S22 Ultra ne pokazuje znake deformisanja ili savijanja pod snažnim pritiskom ruku.

Telefon sa velikim uspehom prolazi test izdržljivosti popularnog YouTubera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: