Apps 1

20.06.2024.

11:30

WhatsApp unapređuje video pozive

WhatsApp radi na tome da unapredi iskustvo video poziva za svoje korisnike u budućim ažuriranjima.

Izvor: B92

WhatsApp unapređuje video pozive
Shutterstock/Diego Thomazini

Podeli:

Sajt WABetaInfo izveštava da platforma za razmenu poruka sprema neke AR (uvećana realnost) efekte pozivanja, koji će moći da se koriste tokom video poziva.

Još uvek neobjavljena funkcija je primećena u razvojnoj fazi u okviru WhatsApp bete za Android v2.24.13.14 i sada je dostupna kroz Google Play Beta Program. Još nije dostupna testerima, ali je objavljen skrinšot koji ukazuje na to kako bi mogla da radi.

Korisnici će moći da dodaju različite interaktivne elemente u svoje video pozive, kao što je poboljšanje vidljivosti u uslovima slabijeg osvetljenja, poboljšanje prikaza kože i drugo.

Kompanija, koja je u vlasništvu Mete, priprema i alatku za obradu i izmenu pozadine tokom video poziva, a ovo će biti dostupno i za desktop aplikaciju.

Za sada nema informacija o tome kada će ovi AR efekti za video pozive postati dostupni korisnicima. 

WhatsApp je nedavno poboljšao svoje video pozive, dodavanjem opcije za deljenje audio feeda, povećanjem broja učesnika u razgovoru i dodavanjem funkcije za automatsko obeležavanje osobe koja govori u pozivu.

Testira se i poboljšani interfejs za video potivanje, prebacivanje kontrola u dno ekrana i drugo.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

22 h

Podeli: