Apps 1

15.04.2024.

13:40

ChatGPT AI je postao pametniji i brži, ali postoji caka

Model veštačke inteligencije, kompanije OpenAI, je dobio unapređenje, ali samo za određene korisnike.

Autor: B92

B92
ChatGPT AI je postao pametniji i brži, ali postoji caka
Koshiro K / Shutterstock.com

Podeli:

OpenAI je objavio da je ažurirao svoj LLM (Large Language Model), koji nosi naziv GPT-4 Turbo.

GPT-4 Turbo predstavlja nadogradnju u odnosu na GPT-4 model, a koristi jezik koji je više konverzacijski. To će mu omogućiti poboljšanja u pisanju, vršenju obračuna i matematičkih zadataka, logičkom razumevanju i kodiranju.

Ono što je bitno istaći, jeste da će pristup novom GPT-4 Turbo modelu biti omogućen samo Plus, Team i Enterprise pretplatnicima. Pretplate kreću od početnih 20 dolara mesečno.

ChatGPT će nuditi i odgovore koji su zasnovani na skorijim dešavanjima, jer Turbo koristi podatke dostupne do decembra 2023. godine. Dosadašnja verzija je bila trenirna do aprila prošle godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: