Ko ima iPhone 6 Plus, ne treba mu tablet

Korisnici Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona sada manje koriste iPad, pokazuje istraživanje tima iza aplikacije Pocket.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

10:59

Default images

Popularna aplikacija Pocket služi za čuvanje članaka, videa i drugih sadržaja sa weba za kasnije čitanje, odnosno gledanje. Prema ovim podacima vlasnici iPhone 6 telefona 72 odsto sačuvanog sadržaja pregledaju na samom telefonu, dok za ostalih 28 odsto koriste iPad.

U slučaju iPhone 6 Plus modela ta brojka je još veća i iznosi 80 odsto pregleda na fabletu. Poređenja radi, korisnici iPhone 5S telefona 55% sačuvanog materijala pogledaju na telefonu, dok ostalih 45 odsto na tabletu.

Naravno, ovo istraživanje je obuhvatilo samo one koji na jednom nalogu imaju i telefon i tablet, što je jedino pravo merilo, a ujedno i pravi pokazatelj da veći ekran telefona znači ređe posezanje za tabletom.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: