Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 17.04.2019.

18:27

"Jedan, dva, Fredi dolazi po tebe"

Jevgenij Svečnikov, stariji brat Andreja Svečnikova, pretio je Aleksu Ovečkinu nakon tuče u kojoj je Andrej nokautiran od strane iskusnijeg Ovečkina.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Grant Halverson/Getty Images

Zamenik komesara NHL lige, Bil Dejli, prokomentarisao je objavu krilnog napadača Detroit Red Vingsa u kojoj preti Aleksu Ovečkinu zbog tuče u kojoj je nokautirao njegovog mlađeg brata, Andreja Svečnikova, o čemu smo juče pisali.

„Jedan, dva, Fredi dolazi po tebe”, napisao je Jevgenij Svečnikov u „storiju” na svom Instagram profilu, aludirajući na scene Fredija Krugera u filmu "Strah u ulici Brestova". Ovu objavu je Bil Dejli nazvao "glupom" i poručio da će Jevgenij Svečnikov snositi odgovarajuće posledice.

Što se čuvene tuče tiče, uzburkala je čitavu javnost u Americi, a povodom čitave situacije oglasio se i Aleks Ovečkin.

"Prvo, nadam se da je Andrej sada ok. Drugo, poznato je da nisam neki „fajter” i da ne volim tuče. Ipak, Andrej me je pitao da li želim da se pobijem sa njim. Rekao sam, ok, može... Nadam se da je momak dobro. Ne želite da povredite nikoga, mada je u tim trenucima jako teško kontrolisati emocije", rekao je jedan od najboljih skorera današnjice, Aleks Ovečkin.

Ovečkinu je ovo bila teč četvrta tuča u karijeri, a prva u maltene deset godina, pošto je prošlu tuču imao 2010. godine, a svoj komentar na čitavu situaciju dao je i trener Karoline, Rod Brindamur.

"Aleksej kaže da ga je Andrej izazvao na tuču, što u svakom slučaju menja na stvari. Opet, ako gledate video, a ja sam ga pogledao, Ovečkin ga je udario dva puta, pre nego je ovaj uzvratio. I još jedna bitna stvar, Ovečkin je prvi bacio rukavice..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve