Londonski specijal – pratite Vimbldon uz B92.net

B92.net je standardno za vas pripremio specijal posvećen trećem Grend slemu u sezoni, Vimbldonu.

Izvor: MT

Četvrtak, 23.06.2022.

12:00

Londonski specijal – pratite Vimbldon uz B92.net

Sve važne i interesantne stvari u vezi sa nezvaničnim prvenstvom sveta u tenisu moći ćete da nađete na jednom mestu.

Nastavljamo i tradiciju izveštavanja sa lica mesta, a atmosferu sa trave Ol-Ingland klaba prenosiće nam kolega Luka Nikolić u rubrici Reketiranje.

Vimbldon će ove sezone biti specifičan – ruskim i beloruskim igračima učešće je zabranjeno, ATP bodove neće dodeljivati, a prvi put posle 23 godine na njemu neće igrati Rodžer Federer, najuspešniji teniser u istoriji ovog turnira.

Dok čekamo ponedeljak i početak takmičenja, podsetite se vimbldonskih priča, koje su se od 1877, od kada se turnir igra, zaista nakupile.

Kada mečevi krenu, sve oči, posebno naše srpske javnosti, biće uprte u dvojac Novak Đoković/Rafael Nadal i njihovu GOAT trku.

Sve duele naših tenisera ispratite u LIVE BLOGU B92.net, na specijalu će biti i VIDEO materijala, a utiske dana i analize čitajte u posebnoj rubrici Drop shot.

Ostanite uz Vaš B92.net/Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: