Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 14.10.2020.

11:18

Srbiji druga šansa – poništen poraz od Španije

Svetska liga u vaterpolu, u kojoj je završnica odložena zbog pandemije koronavirusa, biće nastavljena u januaru po novom modelu, saopštila je FINA.

Izvor: MT

Autor: MT

Srbiji druga šansa – poništen poraz od Španije
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako je saopšteno, osam reprezentacije koje su se posle kvalifikacija plasirali u dalje takmičenje će sada biti podeljene u dve grupe po četiri.

Po dve najbolje će nastaviti takmičenje na završnom turniru, a na spisku učesnika su Srbija, Hrvatska, Italija, Madjarska, Crna Gora, Španija, Francuska i Grčka.

Ovom odlukom poništen je jedini odigrani meč četvrtfinala izmedju Srbije i Španije, u kome su Španci u martu slavili protiv aktuelnog šampiona 13:11, pa će tako reprezantacija Srbije biti u mogućnosti da brani trofej osvojen u junu 2019. godine.

Turniri će biti održani od 8. do 10. januara, a sastavi i domaćini grupa još nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

12 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d