Nova vest
Vaterpolo

Petak, 24.01.2020.

18:29

Hrvatska potopljena – Španija u finalu Evropskog prvenstva!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske poražena je od Španije 9:8 (0:1, 4:3, 2:2, 3:2), u polufinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Izvor: PT

Autor: PT

Hrvatska potopljena – Španija u finalu Evropskog prvenstva!
EPA-EFE/Balazs Czagany

"Barakude" nisu uspele da se plasiraju u veliko finale i sada ih očekuje borba za treće mesto, odnosno bronzanu medalju.

Španija je odigrala sjajno u odbrani, a odlučujući gol postigao je Munaris na trideset sekundi do kraja meča (9:7).

Hrvatska je uspela da ublaži poraz, ali ne i da dođe do izjednačenja. Španija je prethodno u četvrtfinalu pobedila Srbiju posle peteraca.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je pomenuti Munaris sa tri gola. Pratili su ga Ortega sa dva, odnosno Dominges, Perone i Delgado sa po jednim.

Kod "barakuda" bolji od ostalih bio je Bukić sa dva gola, a podbacili su Fatović (0/4), Miloš (1/6), Vukičević (1/5), Garsija (0/2).

U borbi za finale igraće protiv Mađarske ili Crne Gore (19h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

11 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d