Srbija bez Luke Jovića na Litvaniju i Crnu Goru

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za mečeve protiv Litvanije i Crne Gore.

Izvor:

Utorak, 21.03.2023.

21:30

Srbija bez Luke Jovića na Litvaniju i Crnu Goru
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Razlog je respiratorna infekcija, zbog čega napadača Fiorentine nećemo gledati na početku kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Usled povišene telesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda napadaču srpskog tima konstatovana je virusna upala respiratornih organa zbog koje će uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana.

Srbija u petak protiv Litvanije na stadionu "Rajko Mitić" počinje takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok je tri dana kasnije očekuje meč u Podgorici protiv Crne Gore.

Jović je ove sezone odigrao 24 utakmice u Seriji A i postigao četiri gola. Više je raspoložen bio u Ligi konferencija gde je na osam mečeva čak šest puta tresao mrežu protivnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: