Vuleta: Ima dana kada ne ide

Srpska atletičarka Ivana Vuleta kaže da je dala sve od sebe u finalu skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvo u Istanbulu.

Izvor: MT

Nedelja, 05.03.2023.

19:52

Vuleta: Ima dana kada ne ide
Foto: Profimedia

Ona nije uspela po četvrti put da osvoji zlato – pripala joj je bronza.

"Dala sam sve od sebe, al jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna", rekla je Vuleta za "RTS".

U prvoj seriji Vuleta je skočila 6,76 metara, u drugoj 6,79, a u trećoj 6,66 metara. Ona je u četvrtoj seriji zabeležila 6,77 metara, a u poslednjoj šestoj 6,90 metara.

"Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Srećna zbog Džasmin i Larise privatno se družimo i mnogo sam srećna zbog njih, sada kada njih vidim kako izgleda kada osvajate prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom, nekako i meni prorade emocije. Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da - dobro je", dodala je ona.

Srbija je takmičenje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu završila sa dve bronzane medalje, nakon što je Elzan Bibić bio treći u trci na 3.000 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: