"Cicipas će naći put do Grend slema"

Patrik Muratoglu, trener Simone Halep, uveren je da će neki mlađi igrači u skorije vreme preuzeti primat u svetu tenisa.

Izvor: Z.K.

Utorak, 07.02.2023.

11:30

Foto: Profimedia/STEFANOS KYRIAZIS / IPA/SIPA

Francuski stručnjak, koji je prošle jeseni sarađuje i sa mladim Dancem Holgerom Runeom, poručio je da je svestan koliko je u eri Novaka Đokovića i Rafaela Nadala drugima teško da dođu do najvećih titula.

Jedan od onih koji godinama unazad uporno kucaju na vrata je i Grk Stefanos Cicipas.

On je već dva puta gubio u finalima grend slemova od Novaka Đokovića, u Parizu 2021. i nedavno na Australijan openu.

Patrik Muratoglu je na Tviteru poručio sledeće:

"Ovo je najteže vreme da se osvoji grend slem, ali Danil Medvedev je osvojio jednu, a Stefanos Cicipas je stigao do dva finala i nekoliko polufinala i siguran sam da će naći put", napisao je Muratoglu.

Cicipas će prvu sledeću priliku imati na Rolan Garosu gde je već igrao finale, ali mnogi ipak veruju da su Rafael Nadal i Novak Đoković favoriti da neko od njih i ove godine odnese pehar iz Pariza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: