Vajlder: Usik će lagano pobediti Džošuu

Bivši bokserski šampion planete Diontej Vajlder prognozirao je da će Ukrajinac Oleksandr Usik lako pobediti Britanca Entonija Džošuu.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.08.2022.

19:02

Vajlder: Usik će lagano pobediti Džošuu
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Usik i Džošua se sastaju u meču za prvaka sveta u teškoj kategoriji koji je na programu u subotu (22.00) u Džedi (Saudijska Arabija).

"Moje srce kaže da će Usik lagano da pobedi Džošuu. Momentum je na njegovoj strani i ne vidim način na koji Džošua može da naškodi Ukrajincu", izjavio je Vajlder u podkastu PBC.

Na talonu će biti titule u WBA, WBO, IBF i IBO verzijama, a Amerikanac je poželeo obojici boksera da borbu završe zdravi.

"Sada se bolje poznaju. Moguće je u borbi teškaša da se desi nešto nepredviđeno. Želim im sreću obojici i da izađu iz ringa zdravi", izjavio je Vajlder.

Pre godinu dana Oleksandr Usik savladao je Entonija Džošuu na stadionu Totenhema u Londonu jednoglasnom odlukom sudija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: