Stolica: Ovo zabrinjava VIDEO

Ilija Stolica, trener Partizana, sumirao je utiske posle prve pripremne utakmice u Sloveniji.

Izvor: SN

Petak, 24.06.2022.

19:41

Stolica: Ovo zabrinjava VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Završena prva kontrolna utakmica, a nije Partizan bio kompletan...

Fudbaleri Partizana poraženi su od rumunskog Kluža rezultatom 1:0 (1:0).

"Ima mnogo stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan, a posebno hrabrost koju su pokazivali u igri i ideju koju su tako brzo prihvatili. Mislim na način na koji su kontrolisali utakmicu protiv protivnika koji je šampion svoje zemlje, duže su zajedno, ovo im je treća utakmica već, a nama prva i način kako smo sa karakterom sa kojim smo postpupili i to raduje kao i momci koji su izdržali 90 minuta. Tu je problem što zabrinjava što se igrači zamotavaju u led i nadam se da neće biti ništa ozbiljno, a morali smo da preuzmemo rizik i da sačekamo ostatak ekipe tako da komplikovano jeste, ali šta da radimo idemo dalje", rekao je novi trener Partizana Ilija Stolica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: