"Znam koliko se Novak bori za sve tenisere ovog sveta"

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur kaže da je najbitnije da Novak Đoković što pre ozdravi.

Izvor: MT

Sreda, 24.06.2020.

13:06

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Image

Najbolji igrač na ATP listi je bio pozitivan na koronavirus, zbog čega je Adrija tur otkazan.

Samim tim i egzibicioni duel njih dvojice planiran u Sarajevu 5. jula.

"Svi smo saznali vest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Ovom prilikom mu želim brz oporavak i mogu samo potvrditi njegove reči kako je sve radio čista srca sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog sveta i jako mi je žao što se jedna ovako lepa priča završava. Svestan sam da će ovo uticati na održavanje meča između Novaka i mene u Sarajevu koji je bio planiran 5. jula koji se neće dogoditi", rekao je Džumhur.

Ipak, Đoković će u budućnosti sigurno posetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.

"To ne znači da u budućnosti Novak neče posetiti moj grad. Znam da ima veliku želju da dođe u Sarajevo i to će se pre ili kasnije dogoditi. Najbitnije je da Nole prvo ozdravi i sve prođe u najboljem redu. Biće vremena za tenis. Takođe, želim brzo ozdravljenje svima koji su zaraženi", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: