Liverpul demantovao navode o transferu Salaha

Čelnici Liverpula nemaju nameru da u letnjem prelaznom roku prodaju Mohameda Salaha, kako su to preneli pojedini mediji u Španiji.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 18.04.2019.

19:35

Liverpul demantovao navode o transferu Salaha
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Konkretno, list "As" je preneo vest da je Salah posle navodne svađe sa menadžerom Jirgenom Klopom zatražio da na leto bude stavljen na transfer listu.

Egipćanin je, prema tim navodima, uveren da treba da načini novi korak u karijeri, posle sezone u kojoj je imao dosta nesuglasica sa nemačkim stručnjakom.

S druge strane, pojedini britanski listovi, pozivajući se na izvore iz uprave kluba sa "Enfilda", preneli su da je pisanje španskog dnevnika samo nasmejalo čelne ljude Liverpula.

Salah je prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor i nema nikakve logike da posle izuzetno uspešne sezone crvenih u kojoj se bore za titulu u Premijer ligi i pehar Lige šampiona, napusti klub

Na pisanje Španaca reagovao je i Salahov agent Remi Abas Isa porukom preko Tvitera kojom je praktično potvrdio da od odlaska reprezentativca Egipta neće biti ništa.

Liverpul će u polufinalu Lige šampiona igrati sa Barselonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: