Nova vest
Tenis 22

16.5.2024.

8:30

"Novakova igra? Nikad nisam bio tako zabrinut u ovih 15 godina"

Endi Rodik, bivši broj jedan svetskog tenisa, kaže da je forma Novaka Đokovića uoči Rolan Garosa za njega potpuno iznenađenje.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Amerikanac je posle poraza prvog igrača sveta od Alehandra Tabila u Rimu rekao da nikada u poslednjih 15 godina nije bio tako zabrinut kao sada, kada je reč o Novakovoj igri.

Njega posebno brine to što je Novak od početka sezone promenio polovinu stručnog tima i što još nije odlučio kako će dalje.

"Zabrinutiji sam zbog njegove igre, možda nikada nije bilo tako u ovih 15 godina. Imajući to na umu, možda mu je potrebno da mnogo nas kaže, da ga podseti na mentalitet 'ja protiv sveta' koji je usavršio tokom kaijere. Koliko dugo ćemo pričati, 'ma okrenuće on sve to?' Ja to pričam cele godine", kaže Endi.

Rodik je rekao da je iznenađen određenim detaljima.

"Ovo mi je nekako čudno, stvarno sam očekivao da će pojačati. Gledate na Rolan Garos, Vimbldon, dao je prioritet Olimpijskim igrama, imate osećaj kao da taj preokret stiže. Ali ovo nije bilo tako nešto", zaključio je Rodik. 

Podeli:

Komentari 22

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 22

Podeli:

Tenis

Tomi Pol osvojio Kvins

Američki teniser Tomi Pol osvojio je titulu na londonskom Kvinsu, pošto je u finalu pobedio 30. igrača sveta Italijana Lorenca Muzetija posle dva seta, 6:1, 7:6.

Beta

17:47

1 min

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

7 h

Novo Sport Video Menu