Nova vest
Tenis

Subota, 23.12.2023.

16:15

Bez promena na čelu Teniskog saveza Srbije

Teniski savez Srbije je objavio da je na izbornoj skupštini odlučeno da dosadašnji predsednik saveza i Upravog odbora TSS-a Mirko Petrović dobije novi mandat.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi četvrorogodišnji mandat kao predsednik TSS dobio je Mirko Petrović, koji se na čelu organizacije nalazi od 2015. godine. Za potpredsednika TSS reizabran je Goran Đoković, dok će Skupštinu i dalje da vodi sa predsedničke pozicije Milan Jerinkić.

Potpredsednici Skupštine TSS su Milan Čonkić i Miloš Jakovljević. Predsednik Nadzornog odbora ostaje Zoran Milivojević, a članovi su Luka Vujović i Mališa Stojanović.

Novi Upravni odbor čine: Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Nikola Živković, Boban Gašić, Radoslav Baćević, Janko Tipsarević, Dragan Živaljević, Aleksandar Mojsejev, Ljubomir Grujić, Radoje Poleksić i Milovan Slavković.

"Zahvalan sam na poverenju koje nam je ukazano, a govrim u moje i ime Gorana Đokovića. Možda smo i predugo na ovim pozicijama, ali ćemo da nastavimo da radimo na usavršavanju sistema Teniskog saveza Srbije i da uspostavimo stabilno finansiranje", istakao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu