Nova vest
Fudbal 2

18.5.2024.

15:38

Spajić o spisku: Lagao bih kada bi rekao da se nisam nadao

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić našao se na širem spisku selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija za EURO.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Spajić je ove sezone se preporodio u ekipi Crvene zvezde, koji u jednom trenutku nije ni razmišljao o povratku u nacionalni tim.

"Iskreno, lagao bih kada bi rekao da se nisam uopšte nadao. Poslednji put sam bio na spisku za Portugal, za onu ludu utakmicu u Lisabonu. Kasnije se desila povreda i jako težak period za mene. I kada sam se vratio na teren, mučio sam se da uhvatim pravi ritam. Bilo je tu mnogo uspona i padova. Bio sam svestan da sam daleko od potrebnog nivoa“, rekao je Uroš Spajić za Mocart sport.

Na širem spisku Dragana Stojkovića za EURO se nalaze čak osmorica igrača iz Superlige Srbije, a o tome je govorio i defanzivac crveno-belih.

"Ljudi ovde malo potcenjuju našu ligu. Sada da ne ulazim u problematiku. Ja vam tvrdim, sa ovim mojim iskustvom, da ovde ima ozbiljnog kvaliteta. Posebno u timovima koji igraju sada u plej-ofu. Još kada bi se igrao fudbal u boljim uslovima... Drago mi je što je selektor to prepoznao. Drago mi je posebno zbog mog druga Ace Jovanovića. On jeste iz redova večitog rivala, ali je ovu sezonu branio fenomenalno. Sećate se da sam na Areni poručio da mu želim povratak u reprezentaciju“.

Stojković kompletan spisak putnika za EURO će morati da objavi najkasnije do sedmog juna.

Srbija svoju prvu utakmicu na prvenstvu Evrope će igrati u grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu