Nova vest
Tenis

Nedelja, 09.10.2022.

14:30

Cicipas u šali imao predlog za Đokovića – Novak odbio

Srpski teniser Novak Đoković imao je odgovor na predlog Stefanosa Cicipasa.

Izvor: MT

Autor: MT

Cicipas u šali imao predlog za Đokovića – Novak odbio
Starsport

Cicipas je oduševljen hranom u Kazahstanu, a u šali je imao predlog za Novaka, da negde u Evropi, zajedno otvore jedan takav. Sada mu je Novak odgovorio.

"Desilo se da imam neke restorane. Bolje ih je posećivati, nego imati. Fantastična dobrodošlica, hrana, hoteli, organizacija. Pretpostavljam kada bismo išli širom sveta i tražili kazahstanske restorane. Moja sugestija je da ne otvaramo restoran", rekao je Đoković.

Novak se osvrnuo i na finale u Astani, koje mu je pripalo rezultatom 6:3, 6:4.

"Uvek si bio vrlo skroman u pobedi, a graciozan u porazima. Ubeđen sam da ćeš u budućnosti imati mnogo pobeda. Još uvek si mladi. Veliki si igrač, takmičari, imaš strašan tim. Želim ti sve najbolje, osim kada igraš protiv mene. Mislim da svi znamo da je budućnost vrlo svetla za tebe. Srećno", poručio je Novak.

Na kraju, zahvalio se publici.

"Podrška je bila jedna od najboljih koje sam ikada imao. Volim vas i nadam se da ću vas uskoro videti", zaključio je Đoković.

Pročitajte još:

* Đoković lako preko Cicipasa do jubilarne titule!

* Đoković osigurao Završni masters

* Cicipas: Novače, već viđeno – neverovatan si

* Novak: Veoma sam motivisan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu