Nova vest
Tenis

Subota, 22.09.2018.

08:26

Đoković pogodio Federera u baš nezgodno mesto VIDEO

Novak Đoković i Rodžer Federer izgubili su prvi dubl koji su igrali zajedno u karijerama, a taj duel obeležio je i zanimljiv detalj u prvom setu.

Izvor: B92

Autor:B92

Đoković pogodio Federera u baš nezgodno mesto VIDEO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images for The Laver Cup

Đoković i Federer, koji nastupaju za "Tim Evrope" u Lejver kupu, poraženi su od Kevina Andersona i Džeka Soka u drugom meču ovog egzibicionog takmičenja u Čikagu, rezultatom 6:7 (5-7), 6:3, 10:6.

Srbin i Švajcarac dobili su prvi set, a u trećem gemu je, prilikom jedne intenzivne razmene, Novak pokušao da vrati lopticu u polje protivnika, ali je pogodio saigrača.

Da situacija bude još zanimljivija, pogodio ga je u donji deo leđa, što je izazvalo smeh svih 16.000 ljudi u Junajted centru.

"Zato ne igramo dubl, brate", rekao mu je Federer na sledećoj pauzi.

"Bukvalno... O moj bože, mislim da mi je srce stalo na tri sekunde", odgovorio je Đoković posle čega je usledio kratak razgovor o sličnom poenu sa prošlogodišnjeg izdanja, kada je Rodžerov partner bio Rafael Nadal.

Nije mu ovaj zamerio, sve je prošlo u dobrom raspoloženju, pre nego što su Južnoafrikanac i Amerikanac preokrenuli i smanjili na 3-1 u ukupnom rezultatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu