Nova vest
Tenis

Nedelja, 21.02.2010.

21:42

Marija Šarapova najbolja u Memfisu

Ruska teniserka Marija Šarapova osvojila je 21. trofej u karijeri, pošto je u finalu turnira u Memfisu pobedila Sofiju Arvidson sa 6:2, 6:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Osećam se divno. Došla sam ovde da bih odigrala što više mečeva, a nanizala sam pet pobeda, tako da je iza mene dobra sedmica. Dobro sam servirala i riternirala, što su dva vrlo bitna segmenta za igru u dvorani“, izjavila je Šarapova. Trijumfom u Memfisu Ruskinja će se popeti na 13. mesto na WTA listi.

„Protiv Sofije sam radila tačno ono što je trebalo. Vredno sam trenirala posle Australijan opena i malo po malo sve dolazi na svoje“, dodala je Ruskinja, koja je u prvoj rundi Ozi opena zemljakinje Marije Kirilenko.

Povreda ramena omela je Šarapovu da ostvari još bolje rezultata, a takođe je uzrokovala i promene u igri, pre svega na tehnici servisa.

„Što više mečeva igram, to imam više samopouzdanja. Kada to dođe na svoje, krenuće i ostal, a vratiće mi se i instinkt“.

Poseban tekst o povratku Marije Šarapove pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu