Nova vest
Fudbal

Subota, 23.06.2018.

10:05

Milivojević: Ne mogu da kažem na koga sam ljut

Luka Milivojević, vezni fudbaler reprezentacije Srbije, bio je veoma ljut posle poraza od Švajcarske, u drugom kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

Izvor: PT

Autor: PT

Milivojević: Ne mogu da kažem na koga sam ljut
Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

"Meni nije jasna samo jedna stvar, a to je zašto smo primili gol iz kontre u 90. minutu, kada nam više odgovora bod nego njima. Mi moramo da se takmičimo, bod nam je dosta značio. Onda bi oni morali da pobede u poslednjem kolu, a kada to ne bi uradili onda bi nas poraz (od Brazila) vodio dalje", rekao je Milivojević.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 2:1 i sada ima bod manje od "sajdžija".

Od izveštača B92 iz Rusije Žikice Babovića.

"U ovom slučaju moramo da dobijemo Brazil. Ne možemo nikom da zamerimo, pošto smo pokušali da dobijemo. Ja lično mislim, posle svega što smo videli na terenu, da nam je bod bio dobar", istaka je fudbaler Kristal Palasa.

Srbija naredni meč igra za četiri dana protiv "Selesaa".

"Imaćemo snage sigurno, ne možemo da odustanemo. Nisu neranjivi, ne možemo da izgubimo veru. Pobeda protiv Brazila nas vodi dalje i moramo da verujemo u to, koliko god to zvučalo teško", kazao je Luka.

Milivojević je bio izrazito ljut posle poraza.

"Ne mogu da kažem na koga sam ljut, jednostavno sam ljut što smo izgubili. Dosta sam vruć, ne bih da se zloupotrebe moje reči. Mogu samo da vam kažem, da bismo bili prezadovoljni bodom nakon svega što se desilo", rekao je on, a potom i dodao: "Ljut sam zbog gola iz kontre u 90. minutu".

Selektor Mladen Krstajićč izveo je iz igre Milivojevića u 81. minutu, a zamenio ga je ofanzivni Radonjić.

"Nisam razočaran iz razloga što je (selektor) želeo da rizikuje i ide na pobedu, ne možemo da mu zamerimo to. On je hteo najbolje za reprezentaciju. Šta bi bilo da je Radonjić dao gol za 2:1, svi bi ga likovali".

Milivojević dotakao se i katastrofalnog suđenja.

"Ja ne mogu da verujem da čovek svaki centaršut sudi nama faul u napadu. Mitar nije mogao da skače u drugom poluvremenu. Svaka 50:50 šansa je bila na njihovu stranu. A onda opet, ne mogu ni da zamerim sudiji, šta da radim...", zaključio je Milivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu