Đoković i Alkaras – oči u oči FOTO

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak počinje nastup na Rolan Garosu, kada će mu rival u prvom kolu biti Amerikanac Aleksandar Kovačević.

Izvor: DP

Petak, 26.05.2023.

19:00

Default images

Đoković je u Pariz stigao kao treći nosilac, već je osetio šljaku pošto je tokom četvrtka odradio prvi trening na terenima Otvorenog prvenstva Francuske.

U odsustvu Rafaela Nadala, Novak će na Rolan Garosu pokušati da dođe do 23. titule na grend slemovima, a u jedno će trenutno treći teniser na ATP listi želeti i povratak na vrh.

To je ono što bi mu titula na Rolan Garosu garantovala, a iste ambicije ima i prvi teniser sveta Karlos Arkaras.

Njih dvojica mogla bi da se sastanu u polufinalu turnira u Parizu, a trofej bi i jednom i drugom doneo mesto broj jedan na svetskoj listi.

Do potencijalnog polufinala Rolan Garosa, finala pre finala, Đoković i Alkaras moraju da prođu početne prepreke.

Ipak, do njihovog susreta je već došlo, kako se može videti po fotografijama na društvenim mrežama.

Španac i Srbin su se sreli na centralnom terenu "Filip Šatrije", gde se svako od njih sprema za izazove koji ih očekuju od ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: