Nova vest
Košarka

Sreda, 06.03.2024.

17:07

Zajon: Takmičiću se u zakucavanju ako me pozovu na Ol-star

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Zajon Vilijamson (23) okušao bi se u takmičenju u atraktivnom zakucavanju na Ol-staru ako ponovo bude deo te predstave.

Izvor: B92

Autor:B92

Zajon: Takmičiću se u zakucavanju ako me pozovu na Ol-star
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Ove godine nije dobio dovoljan broj glasova iako iza sebe ima više nego dobru sezonu - 22,1 poen i 5,1 asistencija u proseku po meču.

Ipak, nije, još uvek, ubedio navijače da mu je mesto među najvećim zvezdama NBA lige.

Mada, malo je onih koji ne bi voleli da vide Zajona u najatraktivnijoj disciplini tokom vikenda "svih zvezda" jer ipak se radi o momku koji je hodajuća lepeza atraktivnih poteza.

Američki novinari su pred njega izneli to pitanje.

"Ako budem na Ol-staru takmičiću se u zakucavanju", jasan je Zajon.

"Ali ako ne budem tamo, ne mogu ni da se takmičim", dodao je.

Vilijamson je dosad dva puta bio na Ol-staru, poslednji put 2021.godine, njegove druge u NBA ligi, a bio je i prethodne sezone.

Njegovo prisustvo bi, bez dileme, učinilo takmičenje daleko atraktivnijim za publiku nego što jeto svih proteklih godina i definitivno bi vratilo draž i možda privuklo i zvezde ostalih klubova da prihvate izazov.

Aktuelni prvak u zakucavanju, i to dvostruki uzastopni, je momak koji čak ni ne igra u NBA ligi već u razvojnom takmičenju, Met Mekklang.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu