Nova vest
Košarka

Sreda, 17.01.2024.

08:29

Jokić uzvratio Embidu: "Ne igram protiv njega, već..." VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić uzvratio je Džoelu Embidu komplimentima na komplimente koje je dobio od svog velikog rivala nakon meča ova dva tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić uzvratio Embidu:
Foto: Tanjug/Ap/Matt Slocum

Filadelfija je savladala Nagetse 126:121 u duelu koji se čekao upravo zbog okršaja aktuelnog najkorisnijeg igrača lige i prethodnog dvostrukog uzastopnog MVP-ja.

Pobedu, i to duplu, kako timsku tako i individualnu, ovog puta je odneo Embid koji je utakmicu završio sa 41 poenom, dok je Jokić stao na 25 (uz 19 skokova).

Centar File je od toga 12 ubacio sa linije penala, a nakon meča je imao šta da kaže o Jokiću - za njega je Srbin najbolji igrač lige.

Kada to kaže aktuelni MVP, onda vam ne preostaje ništa drugo nego da uzvratite na isti način.

"On je zaista dobar igrač, beleži istorijske brojke u poslednje vreme, svaku utakmicu 30+ poena, a to je ekstremno teško postići, posebno svaku utakmicu. Ali ja ne igram protiv njega, igram protiv Filadelfije. Imali smo dobar duel", rekao je Jokić nakon utakmice.

Veliki rivalitet postoji između Jokića i Embida, godinama se "utrkuju" ko će do MVP priznanja, ko do NBA prstena i na tom putu svako je do sada uzeo nešto od ovih trofeja. Srbin, naravno, prednjači.

Veliko je i poštovanje koje gaje jedan prema drugom, što se i sada, nakon sjajnog duela koji su vodili protekle noći, moglo videti na osnovu izjava jenog i drugog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu