Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.01.2024.

04:15

Bogdanović stao na 14 poena, težak poraz Atlante od Vizardsa VIDEO

Atlanta je još jednom razočarala svoje navijače.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bogdanović stao na 14 poena, težak poraz Atlante od Vizardsa VIDEO
Foto: Profimedia

Hoksi su na svom terenu poraženi od Vašingtona sa 127:99 i tako zabeležili četvrti poraz u poslednjih pet kola.

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović proveo je na terenu nešto manje od 24 minuta i postigao 14 poena uz tri skoka, dve asistencije i tri ukradene lopte.

Što se tiče šuta iz igre, Boganović je stao na 5/13, od toga 3/8 za tri poena, i 1/1 sa linije penala.

Atlanta je od sredine prve četvrtine konstantno bila u zaostatku, tako da se može reći da je Vašington rutinski dobio meč.

Na poluvremenu, Vizardsi su imali 11 poena viška, 58:47, a najveću razliku imali su u poslednjoj četvrtini kada su u dva navrata imali maksimalnih 30 poena prednosti.

Do pobede ih je predvodio raspoloženi Kajl Kuzma sa 29 poena uz šest skokova i četiri asistencije, dok je Džordan Pul dodao 20, a Deni Avdija 19 poena.

U ekipi Atlante, Trej Jang je postigao 21 poen uz dva skoka i deset asistencija, Sadik Bej je dodao 16, a Dežonte Marej 13.

Hokse već u ponedeljak od 21.30 očekuje novi okršaj kod kuće, dočekuju ekipu San Antonija, dok je istog dana Vašington domaćin Detroit Pistonsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu