III kolo kvalifikacija: Standard – Vojvodina 2:1 (0:0)

Fudbaleri Vojvodine su se posle hrabre igre i dobrog nastupa u Belgiji oprostili od Lige Evrope.

Avenati 46, Amalah 91 – Bojić 75
  STA   VOJ  
  2 : 1  
KRAJ
Vojvodina je eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope
118' Mnogo sreće za Standard
Odličan pokušaj Vojvodine, Drinčić je sjajno centrirao neko od igrača gostiju je šutirao glavom, ali ostaju bez izjednačenja.
115' Slobodan udarac za standard
Bio je to jako dobar pokušaj Čopa, ali je Vukliš bio odlično psotavljen i lako ukrotio taj udarac.
112' Vojvodina traži šansu
Trenutno nemamo previše dešavanja na terenu, Standard je uveo Vojvodinu u ritam koji im odgovara i nadaju se da će meč mirno privesti kraju.
107' Opet preti Standard na početku
Vukliš je sada uspeo da odreaguje pravovremeno i odbrani novi pokušaj fudbalera Standarda na startu drugog produžetka.
105' Kraj prvog produžetka
103' Slobodan udarac za Vojvodinu
Drinčić je uputio solidan centaršut, ali se Standard odbranio i gosti imaju aut, ali je i to propalo
98' Standard umirio tempo
Ne odgovara domaćem timu da se igra rasplamsa pa su uradili sve što mogu da "umrtve" igru. Imaju prednost od jednog gola i blizu su plasmana u anredno kolo
91' Gol
Preko AMalaha je Standard odmah na početku prvog produžetka uspeo da povede i ponovo domaćin prilazi na korak od odlaska u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Kraj regularnog dela
Vojvodina je odigrala vrhunski poslednjih 20 minuta, imala šansu za preokret, ali nije uspela da to ostvari i sada idemo u produžetke
90' Oštar start Bojića
Žuti karton za napadača Vojvodine
87' Novi veliki promašaj
Gemović je tek ušao u igru, proigrao je Bojića, ali je izgleda centaršut bio previsok i Vojvodina propušta i drugu veliku šansu za vođstvo
85' Čović u šansi... Ništa
Šteta za Vojvodinu, kakva prilika za Nemanju Čovića da nekoliko minuta pre kraja utakmice donese potpuni preokret svom timu
83' Velika šansa za Standard
Faj je odlično ubacio loptu, Buleka je bio na pravom mestu, ali nije bio precizan i ostaje 1:1 na sreću po Vojvodinu
78' Amalah snažno šutira
Brani Vukliš! Odlično se postavio golman Vojvodine i odbranio ovaj pokušaj. Ostaje 1:1
75' Goooooooooooool
Vojvodina je kaznila neopreznost Standarda i lošu reakciju Karsele, pa je Bojić glavom iz kaznenog prostora doneo gostima izjednačenje
73' Sjajan šut Vukadinovića
Odličan prodor fudbalera Vojvodine po levom boku i posle tog slaloma Vukadinovića usledio je jako dobar šut, ali lopta odlazi tik iznad prečke i rezultat se nije promenio.
66' Može li Vojvodina da odgovori?
Trenutno vidimo da Standard ima apsolutnu kontrolu nad utakmicom, Vojvodina s vremena na vreme i zapreti, ali sve je to bezazleno. Potom oštar start Đorđevića i novi žuti karton.
61' Amalah šutira, brani Vukliš
Trenutno Vulić nema odgovor na igru Amalaha, sada je pobegao lako i šutirao snažno, ali Vukliš je bio dobro postavljen i odbranio taj šut za novi korner Standarda, posle kog je lopta pripala igračima Vojvodine.
55' Saničanin spasio Vojvodinu
Pritiska Standard sve vreme u drugom poluvremenu, sada se istakao Siniša Saničanin i prvo izblokirao šut, a potom i otklonio opasnost posle centaršuta Laifisa i ostaje 1:0 za domaći sastav.
52' Žestoko na terenu
Nekoliko oštrih faulova vidimo na obe strane, kao i nekoliko žutih kartona. "Požuteo" je čak i trener Vojvodine, Nenad Lalatović. Sada je Gavori zaradio karton zbog oštrog starta nad Bojićem na sredini terena
46' Gol!
Avenati je realizovao ovaj penal i Standard vodi već na samom startu drugog poluvremena
46' Horor početak za Vojvodinu
Odmah na startu su fudbaleri Standarda dobili jedanaesterac
Kraj prvog poluvremena
40' Bojić propušta novu šansu
Čović dobija vazdušni duel i lopta dolazi do Bojića koji je probao da lobuje golmana Standarda, lukav potez, ali neprecizno.
39' Nova dobra šansa za Standard
Vanhojzden je snažno šutirao iz kaznenog prostora, da je ova lopta išla u gol nema šanse da bi Vukliš to odbranio, a ovako ona ide preko prečke i lopta je za Vojvodinu.
33' Žuti karton za Saničanina
Prvi oštriji start na meču viđen je u drugoj polovini prvog poluvremena i to na nekih tridesetak metara od gola Vojvodine kada je startovao Saničanin, pa je s pravom zaradio i prvu javnu opomenu. Laifis je šutirao posle kratke akcije i njegov snažan udarac odlazi visoko preko prečke.
27' Ušli smo u mirni deo meča
Trenutno nema previše dešavanja, obe ekipe su usporile tempo.
22' Avenati povredio Bralića
Posle duela u petercu je srpski defanzivac ostao da leži, sudija pokazao faul, a potom se uz bolnu grimasu Bralić pridigao i nastaviće susret.
18' Kakva šansa za Standard
Vukadinović je ispratio Faja, taman toliko da ovaj izgubi ravnotežu i šutira neprecizno. Velika šansa za Standard je propala i videćemo može li Vojvodina to da kazni.
14' Promašaj!
U nastavku Čović dobija faul, prekid izvodi Drinčić, a Vojvodina propustila veliku šansu
13' Vanhojzden šutira...
Posle dobre akcije Standarda i nespretne reakcije defanzivaca Vojvodine probao je bivši član Intera, Vanhojzden, ali je taj šut otišao visoko preko gola.
11' Novi korner za Vojvodinu
Odlično igra srpski predstavnik u ovim momentima. Pokazali su da se nisu uplašili Standarda, pokušavaju da napadnu i sada su iznudili i drugi korner. Drinčić ponovo gađa Mrkaića, ali golova nema
7' Preti Vojvodina
Mrkaić je odlično utrčao, Andrić ga je uposlio, ali nije imao idealnu poziciju za šut pa su dobili "samo" korner, koji izvodi Nikola Drinčić, ali je ovoga puta akcija propala i Standard ponovo ima posed.
5' Prva dobra prilika na utakmici
Karsela je odlično šutirao, ali je golman Vojvodine, Vukliš, bio dobro postavljen i uspeo ad odbrani ovaj dobar pokušaj, a u nastavku akcije i da uhvati živu loptu. Posle pet minuta igre napokon malo zanimljivosti, Vojvodina ne igra povučeno.
1' Počela je utakmica
Utakmica uskoro počinje
Koliko može Vojvodina na teškom gostovanju u Belgiji? Ima li prostora za iznenađenje?
Dobrodošli
Zajedno ćemo ispratiti utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine iz Novog Sada i Standarda iz Liježa.

Možda vas zanima

Podeli: