Nova vest
Košarka

Petak, 23.06.2023.

13:57

Nedović: Meni trofej stvarno ne treba, dali smo primer protivničkim igračima

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović oglasio se po prvi put od kraja finalne serije ABA lige.

Izvor:

Autor:

Nedović: Meni trofej stvarno ne treba, dali smo primer protivničkim igračima
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Njegova ekipa na kraju nije uspela da se vrati iz dva meča zaostatka, pa je tako Partizan poneo titulu regionalnog šampiona.

Nedović se ubrzo oglasio putem društvenih mreža, a naročito je u oči upala njegova poslednja rečenica.

"Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni. Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama - bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se", napisao je Nedović i potom poentirao stihom iz Zvezdine pesme:

"Meni trofej stvarno ne treba."

Nedović je odradio prvu godinu od potencijalne tri na koliko je potpisao ugovor. On je jedan od onih retkih od kojih se očekuje da i naredne sezone bude deo ekipe Duška Ivanovića.

Na početku drugog mandata na Malom Kalemegdanu je osvojio Kup Radivoja Koraća i KLS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

247 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu