Nova vest
Fudbal 21

18.5.2024.

22:57

Hrvati imaju "ubicu" – Kramarić se het-trikom protiv Bajerna naoštrio za Euro

Napadč Hofenhajma Andrej Kramarić het-trikom je obeležio poslednje kolo Bundeslige.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/Uwe Anspach/dpa via AP

Nije to bio običan het-trik, sa druge strane je bio minhenski Bajern, a malo koji igrač se može pohvaliti da je u karijeri uspeo da matira moćne Bavarce tri puta na jednom meču.

Kramarić ne samo da je postigao tri gola, već je učestvovao i kod četvrtog svog tima u velikom preokretu. Napadač Hofenhajma bi bez dileme bio vest dana da to nije nepobedivi Bajer iz Leverkuzena, koji je pobedom pečatirao sezonu u kojoj nije poražen.

Reprezentativac Hrvatske, koji će biti jak adut selektora Dalića na Euru, bio je i asistent kod gola Bejera već u 8. minutu.

To je bila najava "rafala" Kramarića koji je usledio u drugom poluvremenu i golova koje je postigao u 68, 85. i 87. minutu, za nokaut Bavarca.

Kramarić je sezonu završio u velikom stilu, upisao je bilans od 15 golova i šest asistencija, i nalazi se na deobi šestog mesta liste strelaca sa Ermedinom Demirovićem (BiH) iz Augzburga.

Hofenhajm zasad ide u grupu Lige Konferencije, ali ima priliku da se plasira i u Ligu Evrope, a to će se desiti ukoliko Bajer Leverkuzen savlada Kajzerslautern u finalu Kupa.

Kramarić je inače sedam golova i pet asistencija upisao samo u poslednjih sedam utakmica!

Kakva najava za Euro...

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu