Radonjić: Situacija je teška

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je na konferenciji za novinare u okviru promocije novog dresa.

Podeli
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Osvrnuo se na povredu Erona Vajta za koju kaže da je teška, kao i da se traže rešenja.

"Situacija je teška, svi smo svesni toga. Neke prevelike priče oko toga su nepotrebne. Analiziramo situaciju svakodnevno i pokušavamo da pronađemo prava rešenja. Bićete svi obavešteni o potezima koje klub preuzima. Sada moramo da se fokusiramo na to da se svi što pre oporave i vrate. Nije reč samo o Eronu, i za druge igrače moramo videti da li će biti deset ili mesec dana odsutni“, izjavio je Radonjić.

Zvezda sezonu otvara protiv Splita.

"U prvom meču protiv Splita 24. nećemo biti kompletni, bićemo bez dosta igrača, nadam se da to neće da se oseti u rezultatskom smislu, ali treba da gledamo kako trenutno da se snađemo i prevaziđemo probleme. Za Vajta je pauza duža, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći da li će to biti još deset ili 15 dana. Daćemo sve od sebe da budemo što bolji i spremniji za početak sezone“, rekao je.

Još jednom je objasnio razloge neodlaska u Grčku.

"Od starta imali određene probleme sa povredama, nadali smo se da će to brzo da prođe i očekivali da ćemo moći pripreme da uradimo onako kako smo želeli. To je bilo nekako moguće do turnira u Minhenu kada su se svi ti problemi povećali i doveli nas u situaciju da put u Grčku može biti rizik i da boravak tamo može da bude još veći problem“, zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.