Nova vest
Košarka

Sreda, 22.04.2020.

21:00

Mijailović za B92.net: Nije bilo sukoba, Partizan želi da sezonu završi na parketu

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović u ekskluzivnom razgovoru za B92.net objasnio je dešavanja sa sastanka ABA lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Mijailović za B92.net: Nije bilo sukoba, Partizan želi da sezonu završi na parketu
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sastanak ABA lige u vezi sa nastavkom sezone okupio je čelnike vodećih klubova.

Na tom sastanku je prema rečima gospodina Mijailovića svako izneo svoj predlog.

"Konkretno, svako od predstavnika je izneo svoj predlog i sačekaćemo odluku Evrolige i Evrokupa da oni odrede kako će se utakmice igrati, pa ćemo se takvoj situaciji i prilagođavati. Partizan je zahtevao jedino da se odredi datum završetka sezone na parketu, jer mi želimo da ovu sezonu na parketu i završimo. Krajnji rok koji je dat je 20. jun pošto određeni igrači posle tog datuma ostaju bez ugovora i odlaze u nove timove", rekao je Mijailović za B92.net.

Na pitanje da li je bilo ikakvog sukoba između njega i Dragana Bokana, predsednika Budućnosti, Ostoja Mijailović je odgovorio da se tako nešto nije dogodilo.

"Ne, nije bilo nikakvog sukoba. Partizan je tražio organizaciju završnog turnira, a Budućnost je zahtevala da se turnir premesti u Podgoricu ukoliko zbog bezbednosnih razloga to ne bude bilo moguće održati u Beogradu i ja sam takav predlog odbacio i to je sve. Pojavila se određena priča u medijima koju sada ne bih komentarisao, pošto tako nešto ne priliči meni kao predsedniku velikog kluba kao što je Partizan", ispričao je Mijailović.

Pre obustave sezone zbog koronavirusa Partizan je sedeo na prvom mestu ABA lige sa skorom od 17 pobeda i 4 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu