Nova vest
Košarka

Sreda, 01.01.2020.

21:37

Šakota pred Bajern: Idemo na pobedu

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće Bajern u prvoj utakmici u 2020. godini.

Izvor: SN

Autor: SN

Šakota pred Bajern: Idemo na pobedu
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Crveno-beli će pred svojim navijačima igrati sa minhenskim Bajernom koji sa klupe predvodi nekadašnji Zvezdin trener, Dejan Radonjić.

Sadašnji trener Crvene zvezde, Dragan Šakota je rekao pred ovaj meč da u goste stiže ekipa sa drugačijim stilom igre.

"Naš cilj ostaje i dalje da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici. Klasika je već reći da su teške utakmice u Evroligi, Bajern je stabilna ekipa, imaju dobre rezultate, prvaci su, i očekujemo drugačiju ekipu po načinu igranja od onih koje smo igrali u zadnje vreme. Jako su dobro organizovani u igri ispod koša, iz čega proizilaze otvoreni šutevi, time se bavimo već nekoliko dana, u nadi da ćemo četvrtak u punoj dvorani, uz glasnu podršku, odigrati dobru utakmicu", rekao je Šakota.

Crvena zvezda je dobila oba prethodna susreta sa Bajernom u Evroligi, a ovaj treći na programu je u četvrtak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu