Nova vest
Košarka

Sreda, 10.07.2019.

15:30

"Najbitnija je hemija, Đorđević zna šta radi"

Dražen Dalipagić, legendarni košarkaš, govorio je o šansama reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu

Izvor: LN

Autor: LN

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dalipagić je naveo da je Srbija ove godine "jača za Jokića" i da je najvažnije da postoji kult tima.

On je rekao da veruje u reprezentaciju Srbije, i smatra da na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini može da napravi dobar rezultat.

"Za razliku od prethodnih godina, jači smo za Jokića. Mislim da je za pravljenje dobrih rezultata, pre svih na na tako velikim takmičenjima, najvažnije da imate dobru hemiju. Neće biti ono, došao Jokić, eto zlata, jer tako ne može. Imamo dobru ekipu, mislim da možemo da pobedimo sve, pa i Amerikance, ali isto tako može da nam se dogodi, ako se ne napravi dobra atmosfera, da izgubimo od Litvanije, Španije..... Najvažnije da su svi oni dobri momci i da žele da igraju za svoju zemlju. Siguran sam da Sale Đorđević najbolje zna šta treba da radi", objasnio je Dalipagić.

Pročitajte još Dalipagić: Pogledaš srpsku ligu i odmah ti bude muka

Podsetimo, Đorđević je nedavno skratio širi spisak putnika za Mundobasket i usput napravio dve kontroverzne odluke "precrtavši" Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve