Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.06.2019.

19:15

Partizan ili Zenit? Bord Evrolige i dalje zaseda

Bord Evrolige u četvrtak će doneti odluku kojoj će ekipi pripasti "vajld-karta" za sezonu 2019/2020.

Izvor: PT

Autor: PT

Partizan ili Zenit? Bord Evrolige i dalje zaseda
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Glavni kandidati za pozivnicu su Partizan iz Srbije i Zenit iz Rusije – timovi koji na svojoj strani imaju različite adute.

Bord Evrolige zaseda već od 12 časova i važno je reći da su na dvevnom redu mnoge teme, među kojima je naravno i "vajld-karta".

Za sada još nema nikakvih zvaničnih, dok bi po nezvaničnim Zenit trebalo da dobije poziv.

Partizan kao adut ima navijače, bogatu tradiciju i odličan geografski položaj, dok Zenit ima sjajne finansijske uslove, veliki "Gazprom" iza sebe i činjenicu da nikada nisu igrali u Evroligi.

Odluka bi trebalo uskoro da bude saopštena, a vi ostanite uz B92 koji će vas pravovremeno obavestiti o odluci Borda Evrolige. Podsećamo, Srbija će naredne godine imati sigurno jednog predstavnika, pošto je Crvena zvezda osvojila ABA ligu.

U međuvremenu, glavni čovek specijalizovanog košarkaškog sajta "Sportando" stavio je rusku zastavu na zvaničan profil, međutim možda je namerno obrnuo srpsku zastavu...

Ugledni litvanski novinar Donatas Urbonas tvrdi da će Zenit dobiti "vajld-kard", ali ništa još nije zvanično.

Karšija kaže da je sve gotovo i da će Zenit igrati u Evroligi naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve